Sample photo Sample photo Sample photo

sybephar | verbouwing van een herenhuis en ontwerp van meubilair

Het ontwerp verbouwt het bestaande, chaotisch gestructureerde slaapkamerniveau op +1 en de royale zolderruimte erboven. De eerste verdieping gaat naar de ouders: hun slaapkamer wordt aangevuld met dressing, wellness en relaxruimte. De zolder wordt voorbehouden voor de kinderen.
In plaats van in de hoge nokruimtes boven de kinderkamers mezzanines af te nemen voor extra bergruimte, lopen de kamers op een speelse manier helemaal door tot in de nok. Ter compensatie van de verloren zolder-functie, zal het meubilair van de drie kinderkamers in extra berging voorzien. De hoge kasten van de kinderkamers reiken tot voorbij de nok door naar het tegenoverliggende dakschild.

credits

bouwjaar : 2007 - 2012
fotografie : m u r m u u r architecten

 

< terug