Sample photo Sample photo Sample photo

wolmolen | inbreidingsproject

Dit appartementsgebouw, met 7 appartementen, situeert zich langsheen een invalsweg naar de dorpskern van Broechem. In de eenvoudige voorgevel wordt er een hoge, luchtige doorgang uitgesneden die onder het appartementsgebouw door een blik biedt op het diepe groene binnengebied. De doorrit wordt een straatje met woningen en traphal die er aan weerszijden inkijken. Houten beplanking loopt er over in borstwering en de doorit krijgt vorm als een ruimte op zich tussen binnen en buiten.
Dieper in de tuin liggen op een rij 4 gelijkvloerse patiowoningen die met de leefruimtes geslingerd zijn rond hun eigen zuidgerichte omsloten tuin.

credits

bouwjaar : 2010 - 2015
team : uitvoering ism. aide  -  aide : stabiliteit en technieken
fotografie : m u r m u u r architecten

< terug