Sample photo Sample photo Sample photo

hejuma | nieuwbouw van een appartementengebouw

Een lang, verhoogd voetpad in geborsteld beton, snijdt dwars door het gebouw en verbindt de straat en de tuinzone. In het midden takt de traphal hierop aan en werpt nog een flinke geut extra daglicht via het dak tot beneden. Langsheen het voetpad, gescheiden door metaalgaas, ligt een gedeelde strook met achter mekaar parkeerplaatsen, tellerlokaal en bergingen. Deze strook toont zich aan de straat via de open garagepoort in metaalgaas, waarin mee de brievenbussen zijn verwerkt.
De 4 appartementen zijn licht en ruim en krijgen smalle, franse balkons op de straatgevel,  zuidwest gericht en diepere terrassen op het noordoosten aan de tuinkant.

credits

bouwjaar : 2012-2014
team : aide  -  stabiliteit
fotografie : m u r m u u r architecten

< terug